Sunday, October 22, 2017

Raya 2017

Assalamualaikum..

Taun ni turn raya Seremban...  mcm biasa raya ke-2 gerak ke perak ..


Peace!

Hai laa nak.. mcm2 gaya...




Jom raya!!!

Dia ni mmg suka kuih raya... mmg hadap kuih je...

Raya umah wan ngah kat mantin... dpt lak mercun pop! pop! 

Ni raya kat perak lak... biasa laa ngan geng2 umi... rumah auntie norita

Kepah takdak... dia balik ganu time ni


Sambut birthday harraz... beli kek yg mane ade kat kedai je. hahahaha



hadiah..

'sepupu' ... merangkap best friend... bangun pagi.. tghari.. ptg.. malam.... dia tanya si 'kuney' ni je...
Time nak balik sakan.. bersalam ngan kuney... hahaha

Bercuti ke Kuala Lumpur... muahahaha

Assalamualaikum..

30/04/2017 (biasa post lambat)..

Tetiba nak pi jenjalan KL... dan tdo sane.. aci... padahal tak penah2 laa gi KL tdo sane... kali ni buat keje gila.... kira mood bercuti... konon... TAPI.. it's fun... seriously...

Kitaorg stay kat  Oasia Suites Kuala Lumpur by Far East Hospitality. Book bilik biasa sekali dia upgrade ke suite. fuhh rejeki...  bilik? mmg osem... mcm hotel baru gak.. konsep moden.

Bilik ke-2 katil single.. kak icha tdo sini






hall dia.. mmg santai melepak

kitchen



dlm bilik

luas... berlari2 anak mak



sebelah KL tower je.. haha

Ujan lebat petang tu... sian budak tu mandi kejap je..

Malam tu kitaorg lepak KLCC he makan.... Esoknya pegi aquaria.. bawak si boboi tu nak tgk fish..

Excited si baju merah tu...









Makan budakkk...

Paling suka yg ni... lawa



Yang ni patung je





Ni org betul.. tengah bagi makan ikan

dah kene serbu......

kapal karam... hehe



baby shark doo doo doo...



mengada sgt yg sekor ni... dtg kat cermin pastu tergolek.. hahaha... rasa mcm nak lempang

obor obor


lepas balik aquaria.... lepak kari kepala ikan...